Vakantie in Oostkapelle

Lekker genieten in Zeeland

Activiteiten in de omgeving van Oostkapelle

Activiteiten in de omgeving

Strand van Oostkapelle ZeelandStrandBos en Duinen voor eindeloos speel en wandel/fiets plezier langs de hele zeeuwse kust. Tijdens wandelingen kunt U bijna overal wild aantreffen, variërend van fazanten tot reeën en herten. Op veel plekken mag U vliegeren, branding en kitesurfen. De meeste stranden mogen de blauwe vlag gebruiken, ten teken van schoon strand/water en voorzieningen. Op de drukkere stranden is overdag de strandwacht aanwezig.

Maar er is in de omgeving meer te doen:

Musea oa. Zeeuws Planetarium, Nationaal Voetbal museum, Zeeuws Museum, Zeeuws Maritiem Museum, Dijk en Oorlogs Museum, Terra Maris, Stoomtrein Goes-Borsele, Watersnood Museum, Deltapark Neeltje-Jans, Vuurtoren beklimming Westkapelle, Fort Rammekens.

Spel en vermaak oa. Lasergame,Minigolf, Blacklight Minigolf, Klimavontuur, Mini Mundi(miniatuur en speeltuin), Zwembad, Bowling, Golfbaan Domburg/Middelburg

Natuur oa. Fruitteelt Museum, Reptielen Zoo Iguana, Vogeltuin Utropia, Arsenaal(vermaak en aquaria), Duiken in de Oosterschelde, Eendekooi Oostkapelle, Vogel foerageergebied bij Westkapelle, Paardrijden op strand.

Verder oa. Rondvaart door Middelburg/Veerse meer, Kano/Waterfiets verhuur, rondrit per Paardentram, Stadswandelingen, Zomermarkten en evenementen, Ringrijden & Sjezenrijden(wedstrijden)op vele dorpen en tijden, en natuurlijk nog veel meer éénmalige grote en kleine evenementen.

Category: Geen categorie
login